Eksklusiv leasing af akustikløsninger

NYHED: Du kan nu lease din akustikløsning hos os

Som den eneste forhandler i Danmark tilbyder Vang og Karlskov nu leasing af akustikløsninger fra helt ned til 495,- kroner om måneden.

Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning, opmåling og beregning af rumakustikken – herunder den nøjagtige efterklangstid.

Når du leaser din akustikløsning hos Vang og Karlskov, opnår du 2 unikke fordele:

  1. Vi sørger for den samlede proces, inklusive den færdige akustikanalyse, opmåling af lokaler, vurdering af det generelle støjniveau og efterfølgende bygningsakustiske beregninger på efterklangstiden.
  2. Vi tilbyder hurtig, effektiv og landsdækkende montage af den aftalte akustikløsning


Du kan styrke likvididiteten i din virksomhed ved at lease i stedet for at købe din akustikløsning!

Tag fat i Christian til en uforpligtende snak

Christian Vang er partner i VK Akustik og er ekspert indenfor akustikløsninger. Han sidder altid klar ved telefonen til et uforpligtende tilbud på en skarp akustikløsning til din virksomhed.

Mobil: 22 18 32 50
cvn@vangogkarlskov.dk

Akustikløsninger med landsdækkende montage

Vang og Karlskov er din pålidelige leverandør af akustikbilleder, akustikplader og akustikgips. Vi yder professionel rådgivning til virksomheder, offentlige instanser og private. 

Som de eneste i Danmark tilbyder vi nu leasing af akustikløsninger – selvfølgelig kombineret med vores sædvanlige landsdækkende montage. 

Med leasing betaler du kun et lille beløb pr. måned og undgår dermed at binde store mængder kapital op. Det er penge, som du i stedet kan investere i produktudvikling, salgsaktiviteter eller blot frigøre til øget likviditet.

Husk, at leasing af akustikløsninger er fuldt fradragsberettiget, da det er en driftsomkostning. Vores leasingaftaler løber typisk over 36-60 måneder, men vi er fleksible og imødekommer dine ønsker.